Fru Larsson – tvillingmamma

Tips på mellanmål

Hemma hos oss har det inte blivit så mycket hemmagjord barnmat. Jag har helt enkelt varken tiden eller orken.

(Förresten, kan vi prata om lyxen att vara föräldraledig och inte ha ett storasyskon som ska lämnas och hämtas på förskola? Vilken lyx det var! Njöt jag ens? Förmodligen inte eftersom jag inte fattade vilket jäkla flängande det innebär att ha storasyskon. Och två bebisar som ska kånkas med fram och tillbaka dessutom…)

Ibland överraskar jag dock mig själv och slänger ihop lite mellis. Hittills har jag gjort egna klämmisar och ”muffins”. Det sista jag vill är att ge någon prestationsångest och låtsas att jag är en sån perfekt mamma som bara gör egen mat och absolut inte matar mina bebisar utan alltid låter dem äta med händerna. Jag vill bara ge lite tips till andra föräldrar som känner sig lika stressade och trötta som jag ibland.

Äggmuffins med banan och blåbär

Mosa en mogen banan och blanda med två ägg. Lägg blåbär i muffinsformar och häll å smeten. Grädda i ca 13 minuter på 175 graders värme.

Superenkelt att göra och funkar som mellis till både stora och små. Vad äter era små till mellis?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats